Select Page

A PARTIR DE L’OCTUBRE DEL 2018 EL CONSELL COMARCAL POSARÀ EN MARXA 4 PUNTS D’INFORMACIÓ ENERGÈTICA, PUNTS D’INFOENERGIA.
El Consell Comarcal del Gironès, dins la campanya “Del Pla a l’acció” (2018-2019) de la Diputació de Girona, posa en marxa els punts d’informació energètica municipals adreçats a la ciutadania.
Des del mes d’octubre del 2018 fins al setembre del 2019 el tècnic del Servei comarcal d’Energia es desplaçarà mensualment als municipis de Llagostera, Cassà de la Selva, Fornells de la Selva, i Madremanya, per donar assessorament en la despesa energètica a la llar i els serveis, en la instal.lació d’energies renovables als habitatges, i dels avantatges del cotxe elèctric, entre d’altres.
Paral·lelament als punts d’informació en aquests municipis, a partir del mes d’octubre, es posarà a disposició de la ciutadania una bústia on-line on es podran realitzar consultes relacionades en l’àmbit de l’energia domèstica i de serveis.