Select Page
Des del mes de febrer fins l’abril, diverses activitats fomentaran la lectura a la comarca del Gironès: presentacions del llibres, contes pels menuts, recitals de poesia, exposicions, clubs de lectura i un llarg etcètera faran que durant 3 mesos la lectura sigui la protagonista a  la comarca del Gironès.

La programació d’activitats es pot consultar a www.algironesllegim.com

Al Gironès, llegim! presenta la tercera edició amb la participació de 14 municipis de la comarca del Gironès. Continua la participació activa del Servei Comarcal de Català del Gironès (CPNL) i el municipi de Sant Martí de Llémena s’incorpora per primera vegada.
Enguany la temàtica triada com a nexe comú és la commemoració de l’any de la cultura

El Consell Comarcal del Gironès i 14 ajuntaments del Gironès han presentat aquest matí la tercera edició de “Al Gironès, llegim! a l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis.

La presentació ha anat a càrrec de Marc Puigtió, alcalde de Sant Julià de Ramis, Maria Mercè Roca, Consellera de Cultura del Consell Comarcal del Gironès i els representants municipals dels municipis participants.

Puigtió ha donat la benvinguda a tots els representants municipals dels diferents ajuntaments participants en el programa i ha agraït a tots els voluntaris de Sant Julià de Ramis-Medinyà la seva col•laboració per poder posar en marxa aquest projecte en el municipi.

“Al Gironès, llegim! s’ha iniciat avui i clou a finals d’abril. Segons Maria Mercè Roca, Consellera de Cultura del Consell Comarcal del Gironès, seran tres mesos on al Gironès es llegirà més. Roca ha indicat que “aquest programa vol fomentar la lectura arreu de la comarca en diferents activitats i a diversos emplaçaments, però sempre amb un denominador comú, el llibre i la lectura”.

Segons Roca “es tracta d’un projecte engrescador adreçat a tots els públics que va molt més enllà de la lectura, ja que permetrà a tots els lectors conèixer els diferents municipis a partir d’activitats relacionades amb la lectura. Un vermut amb un llibre o llegir en un bosc de llibres, són moltes de les activitats que proposa el programa “Al Gironès, llegim!.

Nota publicada, divendres 2 de febrer de 2018