Select Page
YounGIRL Talent, la nova acció de SarriaArt amb la col·laboració del Consell Comarcal del Gironès, l’ajuntament de Sarrià de Ter i ICmedia per captar el talent de la comarca dedicant a les dones
 Els objectius específics del YounGIL talent es fonamenten en tres pilars: Contactar amb joves creadores de la comarca del Gironès; crear un projecte comú per a promocionar joves, cultura i Gironès; i afavorir la incorporació de les dones a les actuacions de persones en especial vulnerabilitat social i/o educativa. 

 El YounGIL talent és una mostra de talents artístics per joves del Gironès entre 11 i 22 anys, on cada participant té l’oportunitat de demostrar el seu talent artístic i musical davant d’un jurat El concert es farà el dijous 8 de març a les 19.30 h a La Cooperativa de Sarrià de Ter .Aquest dia les 11 joves del Gironès podran demostrar el seu talent musical. 
Segons Jaume Busquets, president del Consell Comarcal del Gironès, “es tracta d’un integrador i participatiu”. “En aquesta primera edició es pretén aconseguir arribar a la màxima població joves i d’aquesta forma poder mostrar el talent que tenen les nostres joves” ha afirmat Busquets.
Nota publicada, dijous 1 de març de 2018