Select Page
El proper 31 de març el curs d’atenció al client per a joves entre 16 i 25 anys arribarà a la seva fi. Després de més de 200 hores de formació, els joves han tingut l’oportunitat de poder realitzar pràctiques en diferents empreses de la comarca.
L’objectiu del programa ha estat facilitar una visió del món laboral, els coneixements necessaris per accedir-hi, ajuda i acompanyament en la inserció d’aquests joves, possibilitant-los l’accés en les ofertes de feina i/o el retorn al sistema educatiu. A més, tots aquells participants a qui els mancava assolir els estudis d’ESO, s’han matriculat gratuïtament a l’Escola d’Adults per tal d’obtenir-los.

Les àrees de Joventut i de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Gironès han treballat de la mà per tal de fomentar la inserció laboral a joves.

Aquest projecte ha estat subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb el programa d’Experiència Professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya “Joves per l’Ocupació”, regulat per l’ordre EMO/251/2014, modificada per l’ordre EMO/254/2015.

Nota publicada, dimarts 20 de març de 2018