Select Page

Reempresa és un nou model de creixement empresarial que s’ha posat en marxa a internacionalment i que ofereix nombrosos avantatges i beneficis, tant per al teixit empresarial com per a la societat d’una regió. En aquest sentit, Reempresa s’esforça per consolidar un nou model d’emprenedoria que embarqui empreses, empresaris i emprenedors i que alhora permeti la cessió de l’èxit empresarial de Catalunya per mitjà de la transmissió d’empreses.
La força i l’èxit de Reempresa està a les mans de les persones que conformen l’equip de tècnics i consultors distribuïts per tot el territori català gràcies a la col•laboració d’una extensa xarxa d’organismes públics, organitzacions empresarials i entitats professionals que fan possible que, cada dia, cedents i reemprenedors es coneguin. Ja podeu trobar el vostre punt d’atenció Reempresa al Consell Comarcal.

http://www.reempresa.org/