Select Page

El Butlletí local de subvencions és un sistema d’informació de recursos de finançament que el Consell Comarcal del Gironès posa a l’abast de tots els ciutadans, empreses i entitats de la comarca. 

El Butlletí local de subvencions ofereix gratuïtament i immediatament:
1.    Un butlletí electrònic diari que informa de les convocatòries de subvencions, ajuts, premis, beques… procedents d’administracions públiques i entitats privades (fundacions, bancs, caixes, obres socials d’empreses…).


El butlletí es rep a l’adreça de correu electrònic que cada usuari proporciona en el moment de subscriure-s’hi i alerta de les convocatòries d’interès per a l’usuari, seleccionades segons el seu perfil, predeterminat en el moment de donar-se d’alta.

Li proporciona també la informació clau de cada convocatòria mitjançant una fitxa síntesi que permet accedir als documents originals (convocatòria oficial, documents de sol•licitud, documentació complementària…).

2.    L’accés permanent a la informació actualitzada, mitjançant un espai privat virtual que permet obtenir informació immediata de les convocatòries vigents segons les preferències temàtiques de l’usuari.
Per donar-vos d’alta al sistema heu d’accedir a l’enllaç següent i seguir les instruccions de la subscripció.

Un cop realitzada i comprovada l’alta, rebreu diàriament un butlletí que us permetrà conèixer la informació de les convocatòries del vostre interès.

Posteriorment, accedint a l’espai privat, podreu realitzar les consultes que considereu oportunes.

Consulta el butlletí en el següent enll