Select Page
L’Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Gironès i la Càtedra UNESCO de Polítiques i Cooperació Cultural de la Universitat de Girona, ofereixen un espai anual de formació i intercanvi en gestió cultural, adreçat principalment a professionals del sector cultural.
Inicialment, cada any s’organitza una sessió formativa a l’entorn d’un tema d’interès i actualitat dins l’àmbit de les polítiques culturals.

1a edició:
JORNADA DE FORMACIÓ EN POLÍTIQUES I GESTIÓ CULTURAL
23 de febrer de 2017

Sala de Plens del Consell Comarcal del Gironès.
Les noves tendències en gestió cultural
Gemma Carbó. Directora de la Càtedra UNESCO de Polítiques i Cooperació Cultural de la Universitat de Girona, presidenta de l’Associació Conarte Internacional i vicepresidenta de la Fundació Interarts.
 
2ª edició:
JORNADA DE FORMACIÓ EN POLÍTIQUES I GESTIÓ CULTURAL
2 de març de 2018

Sala de Plens del Consell Comarcal del Gironès.
Models de gestió i aliances entre el sector públic, privat i tercer sector
Àngel Mestres. Director de Trànsit projectes, coordinador acadèmic del Màster d’Empreses i Institucions Culturals i del Postgrau en Disseny de Projectes Culturals. Ha estat director general de Distesa/Grupo Anaya, director de Recursos Externs i Comunicació ICUB/Ajuntament de Barcelona, president d’Abacus Cooperativa. Desenvolupa projectes culturals, socials i educatius tant a Europa com a Llatinoamèrica.
Gemma Lladós. Llicenciada en filologia catalana per la UB. Responsable de diferents projectes socials i culturals de titularitat pública. Des del 2004 és cap de l’àrea d’administració de Trànsit Projectes, encarregada de la tramitació de les licitacions de serveis públics i de la gestió i seguiment dels contractes formalitzats.