Select Page
•    El Ple del Consell Comarcal del Gironès aprova per unanimitat les bases reguladores de la 2a edició del YoungTalent

Després de l’èxit de la 1a edició, l’Oficina Comarcal de Joventut, els ajuntaments de Gironès i la Taula de Joventut han promogut la 2a edició del Young Talent.


El Young Talent és un concurs de talents artístics per joves del Gironès entre 15 i 29 anys, on cada participant té l’oportunitat de demostrar el seu talent artístic davant d’un jurat. S’hi podrà participar individualment o en grup en diferents disciplines artístiques: arts escèniques, música, arts plàstiques, escriptura, arts visuals i dansa.

Els objectius específics del Young talent es fonamenten en tres pilars: Contactar amb joves creadors i creadores de la comarca del Gironès; crear un projecte comú per a promocionar joves, cultura i Gironès; i afavorir la incorporació a les actuacions de persones en especial vulnerabilitat social i/o educativa.

Com a novetat aquest any hi haurà semifinals el dissabte 29 de setembre de les categories d’arts plàstiques i escriptura, a Vilablareix i de les categories de dansa i arts visuals, a Fornells de la Selva. Dissabte 6 d’octubre serà el torn de la categoria de música a Sant Gregori i la categoria d’arts escèniques a Fornells de la Selva.

La final del Young Talent Gironès se celebrarà el dissabte 20 d’octubre, al teatre El  Casino de Llagostera, a partir de les 17 h. Aquest dia els joves del Gironès podran demostrar el seu talent davant d’un jurat expert en el món artístic.

Segons Jaume Busquets, president del Consell Comarcal del Gironès, “es tracta d’un projecte integrador i participatiu”. “A la 1a edició es va demostrar que hi ha molt de potencial i talent jove en els municipis del Gironès, en aquesta edició volem augmentar el nombre de participants i donar veu a tots aquests joves” ha afirmat Busquets.

Consulta tota la informació aquí
Nota publicada, dijous 19 d’abril de 2018