Select Page
Lectura de poemes i textos del món, organitzada pel Servei Comarcal de Català del Gironès i l’Ajuntament de Cassà de la Selva, amb la col•laboració d’entitats del municipi

El Servei Comarcal de Català del Gironès (CPNL) i l’Ajuntament de Cassà de la Selva han organitzat una activitat per celebrar la festivitat de Sant Jordi i, alhora, fomentar el respecte per la diversitat lingüística i cultural.


El dia 23 d’abril, a les 19.30 h, a la Sala del Centre Recreatiu, hi haurà una lectura de textos del món amb música i imatges. Alumnes dels cursos de català del municipi, persones participants en el programa Voluntariat per la llengua i integrants de diverses entitats del municipi, de diferents orígens i procedències, llegiran textos poètics, explicaran llegendes i faules, cantaran en les seves llengües d’origen i amenitzaran la festa. Podrem sentir-hi moltes llengües diferents: català, castellà, àrab, francès, amazic, italià, esperanto, gallec, romanès, búlgar, portuguès, serbi o alemany, entre altres. Serà una mostra més de la diversitat lingüística i cultural de les nostres comarques i els nostres municipis.

Clourà l’acte la Coral Bell Ressò

Nota publicada, dijous 19 d’abril de 2018