Select Page

L’EMG posa en escena el musical El gat amb botes al teatre de Bescanó amb la participació de més de 60 joves músics.

Una bona cua d’espectadors davant les portes del teatre de Bescanó feia preveure que no quedarien localitats lliures i que l’aforament romandria totalment ocupat per pares, mares, familiars i amics dels joves intèrprets de l’Escola de Música del Gironès. Tal dit, tal fet!

Moltíssimes gràcies Jep per captar tots els moments d’aquesta meravellosa obra.

L’expectació generada fou superada per l’extraordinària interpretació i posada en escena de l’obra escollida, el singular i peculiar musical El gat amb botes. Un veritable musical que va fer les delícies de menuts i grans que omplien el teatre bescanoní. Durant 80 minuts d’intens ritme narratiu varen desfilar els cantants de l’EMG que dirigits de manera magistral per Anna Canals, Olga Ruiz i Montse Casanova (qui tocava el piano durant l’actuació) aconseguien arrencar, cada vegada més, forts aplaudiments d’entre els assistents. Decorats, mobiliari i un formidable i ingent vestuari contribuïren a donar un plus de qualitat que ja feia intuir que ens trobàvem davant una peça dramatúrgica excepcional.

L’èxtasi final va arribar amb l’aparició de l’ogre que va donar pas a les peces musicals amb què es cloïa el concert. El moment fou celebrat de manera majestuosa, tothom es va posar en peus per aplaudir de manera generosa i unànime la genial teatralització que acabaven de gaudir que junt amb el risc que sempre comporta dur a terme una obra musical amb infants només cabien motius de goig, alegria i, com no, de felicitació, per a tos i cadascun dels intèrprets, cantants i sobretot, directores de les corals de l’Escola de Música del Gironès.

El president de l’EMG, el batlle de Bescanó i la consellera de l’EMG no varen faltar a la cita i acabaren absolutament sorpresos i meravellats de la representació que acabaven de gaudir. La celebració va acabar amb el lliurament d’un ram a les directores com a mostra i agraïment de l’extraordinari esforç i dedicació invertits en l’espectacle musical El gat amb botes.

Els tres representants polítics coincidiren en afirmar que apostar per l’EMG és apostar pel treball, pels valors però, sobretot, per la qualitat. I això s’acabava de demostrar sobre l’escenari bescanoní amb una rotunditat inqüestionable.

Felicitats a tots i enhorabona als participants!

Nota publicada, dimarts 24 d’abril