Select Page

Per cinquè any consecutiu, l’EMG participa a Girona Temps de Flors, amb el projecte “Harmonia”.

El muntatge floral vol posar en valor aquest element tant utilitzat en totes les audicions musical. 
El muntatge instal•lat a la part exterior dels Banys Àrabs de Girona, ha estat dirigit per Euken Imanol Ledesma.

L’Escola de Música del Gironès, organisme depenent del Consell Comarcal del Gironès, participa per cinquè any consecutiu a la 63a Edició de Girona Temps de Flors amb el projecte floral “Harmonia”. Aquest muntatge vol transmetre el valor d’aquest element en la vida d’un músic. 
Com a novetat, enguany s’utilitza estructures metàl•liques en el muntatge floral. Les melodies, els arranjaments, les harmonies són representades per les flors blanques i tronquets negres. Les partitures, els silencis i les notes a partir de les diferents rams que conformen el muntatge. I, com a pal de paller, l’hamonia. L’element vertebrador a partir del qual es pot escriure, descobrir i interpretar música.
Nota publicada, dimarts 15 de maig de 2018