Select Page
El passat 16 de maig es va presentar al Consell Comarcal del Gironès el projecte de cens empresarial, el qual es desenvolupa d’una forma visual i pràctica a través de la plataforma d’Instamaps.

Aquest projecte consisteix en la realització d’un cens empresarial i comercial dels municipis de l’àrea sud-oest de la comarca.

Clica aquí per descarregar-te la presentació del projecte

El projecte, engloba un directori empresarial i comercial de les empreses que estan als diferents polígons industrials de l’àrea i a les seves zones comercials, incidint en la gran varietat d’empreses en aquesta àrea del Gironès.
La bona acollida del projecte i la importància de la recopilació de dades per futurs projectes d’orientació, intermediació o prospecció entre d’altres, enfocats al sector empresarial i comercial han donat lloc a l’intenció d’ampliar el projecte a tota la comarca del Gironès.
Nota publicada, divendres 18 de maig de 2018