Select Page
El dia 14 de maig de 2018 es va celebrar la novena Taula de la Garantia Juvenil del Gironès. Aquesta Taula tenia com a objectiu el tancament del programa Xarxa d’Impulsors de la Garantia Juvenil a Catalunya, que desenvolupava el Consell Comarcal del Gironès i que va finalitzar en data 17 de maig de 2018.
El programa es va iniciar al Consell Comarcal del Gironès al maig de 2015 i durant aquest període s’han realitzat actuacions dirigides a l’acompanyament del jove en el seu procés d’incorporació al mercat laboral, amb la col•laboració d’entitats tant públiques com privades que desenvolupaven projectes emmarcats dins la Garantia Juvenil. 

En aquest sentit, la figura de l’impulsor/a juvenil era l’encarregada de fer la inscripció a la Garantia Juvenil dels joves fins a 29 anys dels municipis de la comarca del Gironès, en feia el seguiment i els derivava als projectes més adequats al seu perfil que es desenvolupaven a la comarca. 
A partir d’ara les inscripcions a la Garantia Juvenil es realitzaran a través de l’Oficina de Treball. El jove s’haurà de dirigir allà per sol•licitar-ne la inscripció. 
La valoració del projecte és molt positiva, tant des del Consell Comarcal del Gironès, com des dels ajuntaments de la comarca i les entitats del territori que desenvolupen projectes relacionats amb la Garantia Juvenil.