Select Page

En breu s’iniciarà el Consell Escola, un projecte per impulsar l’emprenedoria entre els més menuts i remarcar la importància del comerç de proximitat a través dels nens i nenes.

El Consell Comarcal del Gironès ha escollit la població de Cassà de la Selva per fer una prova pilot. El projecte es desenvoluparà al mes de  juny, amb els alumnes de tercer de primària, els que l’escola considera que s’adaptaran millor al projecte en aquest calendari escolar. 

El Consell Escola, “Compra en petit, pensa en gran”, consisteix en la realització de dues jornades: 
La primera, de caràcter explicatiu, en què la tècnica del Consell i un comerciant escollit per la Unió de Botiguers realitzaran una exposició a través d’un power point.
La segona, de caràcter pràctic, per aplicar els continguts apresos, serà una sortida per la població amb el fi de visitar alguns establiments comercials de Cassà. Al llarg de la visita s’obsequiarà els nens i nenes amb una butlleta que podran omplir quan realitzin 5 compres a diferents establiments associats, al llarg de tot l’estiu, i amb la qual obtindran un premi com a final de projecte.
El programa vol tenir continuïtat en el temps. La primera prova es realitzarà a l’Escola Puig d’Arques i ens indicarà com establir el seguiment i les millores del pla. Per a qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb el Consell Comarcal del Gironès.