Select Page

El 16 de maig s’ha presentat al Consell Comarcal del Gironès el projecte de Cens Empresarial, el qual es desenvolupa d’una forma visual i pràctica a través de la plataforma d’ Instamaps. Aquest projecte consisteix en la realització d’un cens empresarial i comercial dels municipis de l’àrea sud-oest de la comarca.

Clica aquí per descarregar-te la presentació del projecte.

El projecte engloba un directori empresarial i comercial de les empreses que hi ha als diferents polígons industrials de l’àrea i a les seves zones comercials, que incideix en la gran varietat d‘empreses de la nostra àrea.
Degut a la bona acollida del projecte i a la importància de la recopilació de dades per a futurs projectes d’orientació, intermediació o prospecció, entre d’altres, enfocats al sector empresarial i comercial, hi ha la intenció d’ampliar el projecte a tota la comarca del Gironès.