Select Page
El passat diumenge 3 de juny va tenir lloc el Festival de Fi de Curs de l’Escola de Teatre del Gironès (EGT) al Teatre de Salt.
En aquesta ocasió, els alumnes de les aules de Salt, Sarrià de Ter i Llagostera, van mostrar els diversos tallers que ells mateixos han realitzat amb l’ajut dels professors.

El tallers, són una manera de posar en pràctica els coneixements apresos al llarg de tot el curs: improvisació, gestualitat, vocalització, pèrdua de timidesa, dicció, treball en equip, entre moltes altres tècniques. 

Aquestes activitats, ofereixen el mateix protagonisme per a tots els alumnes, sense actors secundaris ni protagonistes, estimulant la seva imaginació en plantejar el guió i l’escenografia que es presentarà davant el públic.
L’ETG és un projecte educatiu del Consell Comarcal del Gironès fundat l’any 2005, que compta amb la participació dels ajuntaments dels pobles que acullen una aula. El projecte acadèmic és a càrrec del Centre de Formació Teatral El Galliner.

Nota publicada, dimarts 5 de juny de 2018