Select Page

L’EMG fa petit l’Espai La Pineda a Sant Gregori

L’Escola de Música del Gironès (EMG) ha celebrat aquest propassat dissabte, 16 de juny de 2018, la primera part del concert de final de curs, a l’Espai La Pineda a Sant Gregori. A l’acte hi han assistit el president del Consell comarcal del Gironès, Jaume Busquets, i la consellera comarcal delegada de l’EMG, Roser Estañol, així com diferents alcaldes i consellers comarcals del Gironès.
Estañol ha valorat l’extraordinari treball dels alumnes, fruit de l’esforç de tot l’any i ha subratllat que l’espectacle d’avui és molt singular. “Vol commemorar el 40è aniversari d’un musical que ha marcat la vida de molts dels espectadors que hem assistit avui. El clàssic modern: Grease. I ha precisat que rere aquest petit homenatge que s’ha realitzat hi ha un munt d’hores, esforços i sacrificis dels alumnes, dels pares i sobretot de tot l’equip pedagògic i tècnic de l’EMG que des del setembre treballa per fer possible aquest muntatge.”
Busquets ha agraït l’assistència i recolzament de tots els familiars i amics que avui els han acompanyat. El president del Consell Comarcal del Gironès ha ressaltat “L’Escola de Música del Gironès ha estat sempre una escola oberta, igual que el nostre País, Catalunya. Un espai on tothom ha estat benvingut, un lloc que s’ha enriquit amb pòsits culturals i humans que han vingut d’enllà. La nostra escola igual que aquest País, està orgullosa de la seva identitat, una identitat oberta, inclusiva que vol ser compartida, que ens estimem
El concert s’ha concentrat en una única sessió de tarda que ha arrencat puntualment a 2/4 de 7. Hopelessly devoted to you, Freddy my love i Blue Moon han estat les peces escollides per l’Escola de Guitarres i Grease is the Word i Grased lightning han estat les peces interpretades per la JOG. L’acte s’ha clos amb l’actuació de La Banda que ha interpretat Beauty Scholl dropout i Born to Hand Jive i el colofó final de l’espectacle musical l’han posat l’alumnat de 2n, 3r, 4t i els grups vocals de Música a Mida amb la JOG i La Banda quan han fet posar dempeus tot el públic assistent amb la interpretació, teatralització i caracterització de Summer nights i We go together.
A la mitja part, el president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, ha lliurat els diplomes acreditatius de l’assoliment del títol de nivell elemental.