Select Page
El dia 26 de juny van finalitzar els primers contractes de 6 mesos en el marc del programa Treball i formació, que s’ha desenvolupat des del Consell Comarcal del Gironès, per tal de fomentar l’ocupabilitat de persones aturades i amb dificultats d’integració al mercat laboral.
 Aquests 10 contractes que ara finalitzen van iniciar-se el 27 de desembre passat per facilitar a les persones participants l’accés al mercat laboral  i al mateix temps donar servei a diferents municipis de la comarca. En aquest cas, quatre  persones participants del programa han realitzat tasques de suport a les brigades municipals de Bescanó, Aiguaviva, Canet d’Adri i Fornells de la Selva. Sis persones més han participat en el programa com a agents cívics als municipis de Cassà de la Selva, Celrà, Llagostera, Vilablareix i Flaçà.

Després d’aquests 6 mesos, es fa una valoració molt positiva ja que les persones participants han realitzat les tasques encomanades i també han participat en cursos de formació per tal de millorar les seves habilitats i augmentar la seva ocupabilitat.
L’experiència laboral els ha millorat l’autoestima, els ha ajudat a apoderar-se, a treballar en equip i a millorar les relacions humanes. La formació els ha donat eines per tal de millorar els seus coneixements, aprendre a adaptar-se a les noves necessitats i a configurar un millor perfil per a la recerca de feina.
Des del Consell comarcal del Gironès hem fet el seguiment de la seva evolució, els hem ajudat a resoldre dubtes i hem treballat per tal d’aconseguir localitzar sortides professionals perquè puguin trobar el seu lloc dins el mercat laboral.