Amb la tecnologia de Blogger.

El Consell Comarcal participa en el projecte Consell Escola


El dilluns 11 de juny es va iniciar el programa Consell Escola a l’Escola Puig d’Arques de Cassà de la Selva, amb la participació de 50 nens i nenes del tercer cicle de primària.


Aquest projecte té per objectiu impulsar l’emprenedoria dels més menuts i fomentar el comerç de proximitat a través dels alumnes.


El projecte ha començat en aquesta escola com a prova pilot i s’estendrà a les escoles de primària de la comarca que vulguin participar-hi.

Els nens i nenes han participat al col·loqui, en el qual han intervingut el conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Gironès; el regidor de Cultura, Entitats i Festes de Cassà de la Selva; un representant de la Unió de Botiguers de Cassà, i les tècniques de Promoció Econòmica del Consell i del municipi.

El mes de setembre es desenvoluparà la segona part del pla a la mateixa escola, que consistirà en una gimcana pels establiments comercials de la població.

© 2012-2018 Consell Comarcal del Gironès. Tots els drets reservats | Avís legal | Política de protecció de dades | Política de cookies
C/ Riera de Mus,1A·17003 Girona·Tel 972 213 262