Amb la tecnologia de Blogger.

Tercera reunió del Grup Impulsor per contribuir al Pla estratègic del Gironès

Aquest dimecres 4 de juliol s’ha portat a terme el tercer Consell Assessor on s’han exposat els principals projectes de l’àrea de promoció econòmica del Gironès. 

El primer projecte presentat  ha estat el programa treball i formació, on s’han tractat els punts forts i els punts febles del projecte i s’han establert protocols a seguir. A continuació s’ha fet el seguiment del pla d’accions de l’àrea de promoció econòmica del Consell Comarcal.


Entre les accions a destacar s’ha detallat el Consell escola, un projecte dedicat a fomentar el comerç de proximitat per part dels més petits incidint des de les Escoles de la comarca, que es va iniciar el mes de maig a Cassà de la Selva. També s’ha explicat que s’està treballant en el tercer butlletí digital que engloba  totes aquelles iniciatives d’interès realitzades al Gironès, amb l’objectiu de millorar la comunicació i establir sinèrgies entre la zona.

Seguidament el Conseller de promoció econòmica Toni Vidal ha valorat la part positiva del procés participatiu en l’elaboració del pla estratègic i de que les accions que es portin a terme des del mateix pla es decideixin als Consells Assessors, als quals han de tenir continuïtat un cop acabat el projecte; en últim lloc, ha donat pas a l’empresa UTRANS de planificació estratègica, que ha fet una presentació de la primera part del projecte un cop finalitzada la diagnosi, i ha conclòs amb les intervencions dels assistents, que han realitzat les seves aportacions al pla estratègic del Gironès. 

Nota publicada, dijous 5 de juliol de 2018

© 2012-2018 Consell Comarcal del Gironès. Tots els drets reservats | Avís legal | Política de protecció de dades | Política de cookies
C/ Riera de Mus,1A·17003 Girona·Tel 972 213 262