Select Page
L’àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Celrà organitza la jornada Innovació i Millora Empresarial per al territori Ter-Gavarres.
 
La jornada serà el 5 d’octubre, començarà a les 10h al Centre de Promoció Econòmica de Celrà ( c. Bòbiles, 9), tindrà una durada estimada de 2 hores, i es proposen 2 grans temes, per un costat, la innovació i la digitalització i, per l’altre,  el model de negoci i les alternatives personals d’inversió. 
Pel que fa a la innovació, vindrà una experta en gestió empresarial digital per a empreses petites i mitjanes i es comptarà amb  un exemple d’empreses i administració que potencia la digitalització.

Per altra banda, hi haurà una xerrada de model de negoci, enfocada a donar consells per dirigir una empresa, tenir clar la visualització de les direccions estratègiques, la segmentació al mercat  i els valors empresarials. S’explicarà el mètode  Lean Manufacturing. Per acabar, es parlarà del retorn de les inversions i de la necessitat d’invertir per no perdre poder adquisitiu, etc. 
 
Més informació i inscripcions ntorra@celra.cat