Select Page
El passat dijous 11 d’octubre al migdia es va portar a terme el  Consell d’alcaldes del Gironès, en una sessió que també va comptar amb el delegat del Govern a Girona, Pere Vila, i el director dels Serveis Territorials de Presidència, Raül Morales i el president de la Associació Catalana de Municipis (ACM), David Saldoni.

La trobada, presidida per Jaume Busquets, president del Consell comarcal del Gironès, ha servit per debatre diferents problemàtiques que afecten als ens locals gironins. En aquest sentit, s’ha parlat del futur decret de menjadors escolars que genera controvèrsies en qui encarrega la gestió, entre els consells Comarcals i les AMPAS. 
Segons David Saldoni, però, “caldria trobar una fórmula que permetés donar cobertura a les diferents realitats del país, però garantint en tot moment el correcte servei a tots els centres. En aquest sentit s’està a l’espera de veure la proposta definitiva del Departament, però des de l’ACM ja es va proposar preveure una comissió de seguiment a totes les comarques integrada per les administracions i les AMPAS.

Nota publicada, dijous 11 d’octubre de 2018