Select Page
El passat dissabte 20 d’octubre es va celebrar la segona  edició del Young Talent del Gironès. Una edició marca tant per l’elevat nombre de participants, més de 49, com també per l’alt nivell de les actuacions realitzades en les diferents disciplines.
Aquest projecte, organitzat per l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Gironès amb el suport de la Diputació de Girona s’ha comptat amb la complicitat dels ajuntaments de Llagostera, Cassà de la Selva, Sant Gregori, Vilablareix, Quart i, també,  dels ajuntaments de la comarca que integren la Zona Jove Gironès. 

Aquesta iniciativa va sorgir a petició dels professionals de joventut que treballen en els ajuntaments de la comarca de Gironès amb la voluntat de fer aflorar el talent artístic que tenen els joves i que sovint és difícil que per si sols es doni a conèixer.
En aquesta nova edició, celebrada al Casino de Llagostera tant el jurat com el públic van gaudir i quedar bocabadats amb les 42 actuacions de nivell que es van portar a terme en sis disciplines artístiques diferents: arts plàstiques, arts escèniques, arts visuals, dansa, música i escriptura.
El jurat, format per Mª Mercè Roca, Mónica Aymerich, Rocío Rodríguez, Anna Galindo i Cora Rosell, va haver de valorar tots els artistes, deliberar davant de les grans actuacions realitzades  i, decidir els premiats.
Un dels moments àlgids de la tarda va ser l’entrega dels 8 premis en relació a la disciplina artístiques. Els guanyadors van ser Maria Farré (música), Paula Trabuchelli (música), Gennipher Frias (música),  Sandra Romero (escriptura), Andreu Casadellà  (arts escèniques),  Rado Bernat ( dansa),  Sara Villarta (arts plàstiques) i Olaia Brugada (arts visuals).  A cada un d’ells se’ls premiarà amb 275 €.
 
Nota publicada, dimarts 23 d’octubre de 2018