Select Page
El Consell Escola és un projecte que neix a l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Gironès i consisteix a crear jornades formatives orientades a educar els infants sobre la importància del petit comerç. 
El projecte pretén establir nexes i connexions amb el Departament d’Ensenyament i fomentar la necessitat de la compra de proximitat. A través de les jornades de la dinamització comercial i de la tasca de desenvolupament local que du a terme el Consell Comarcal del Gironès es planteja una gran 
pregunta: “Què seria del vostre municipi sense comerç?”

El primer Consell Escola es va celebrar al teatre del col•legi Puig d’Arques de Cassà de la Selva. A la jornada hi van assistir més de 50 nens i nenes de segon cicle de primària, que van comptar amb les ponències del conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Gironès, del regidor de Cultura de Cassà de la Selva, de les tècniques del Consell Comarcal i de l’Ajuntament i dels membres de la Junta de la Unió de Botiguers de la població i continuarà amb una gimcana pels establiments comercials de la població el proper mes de novembre.
Si la vostra població vol participar al projecte i formar part del Consell Escola, us podeu posar en contacte amb l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Gironès.
Correu electrònic: promocioeconomica@girones.cat 
Telèfon: 972 213 262