Select Page
El Consell Comarcal del Gironès presentarà en breu el programa Treball i Formació al Gironès.
L’objectiu del programa Treball i Formació és millorar l’ocupabilitat de les persones preferentment majors de 45 anys en situació d’atur de llarga durada amb una activitat remunerada i formació professionalitzadora o transversal durant el contracte de treball per tal de millorar la seva qualificació professional i la seva ocupabilitat i ampliar coneixements, competències i aptituds amb una perspectiva personal, cívica i social. 


El programa Treball i Formació es realitza amb la col•laboració dels ajuntaments de la comarca i en breu s’iniciaran els tràmits per presentar-lo.

Per a qualsevol consulta, podeu adreçar-vos personalment a la seu del Consell Comarcal del Gironès (carrer Riera de Mus, 1A, de Girona), per telèfon (972 21 32 62) o per correu electrònic a: lluis.puig@girones.cat