Amb la tecnologia de Blogger.

Visites guiades gratuïtes als Banys Àrabs dins les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya

Els Banys Àrabs de Girona participen en les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya.

Cap de setmana de portes obertes i visites guiades gratuïtes.

El Consell Comarcal del Gironès aposta per fer arribar la cultura a tothom.

Amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya, als Banys Àrabs de Girona, gestionats pel Consell Comarcal del Gironès, s'organitzaran unes visites guiades gratuïtes per les seves instal·lacions, el dissabte 13 i diumenge 14 d’octubre, a les 11.30, 12.15 h i les 13 h. 


A més a més, des del divendres 12 fins el diumenge 14 d’octubre hi haurà les portes obertes per tal que tots els ciutadans puguin contemplar aquesta joia d'estil romànic en l'horari habitual: dissabte, de 10 a 19 h, i diumenge, de 10 a 14 h. 

Tres dies que seran un a ocasió esplèndida per a visitar un dels monuments més interessants del romànic català, i que ens permetran contemplar la sala de l’apoditeri o vestidor, amb les seves columnes i extraordinaris capitells, seguir el recorregut que ens durà per les antigues sales humides, el frigidari, el tepidari i el caldari, per a finalment accedir a la coberta i contemplar una interessant perspectiva del conjunt monumental i del seu entorn arquitectònic.

El Consell Comarcal del Gironès treballa amb el compromís de difondre el patrimoni cultural i considera que aquest tipus d'activitats ajuden a aconseguir aproximar la cultura a tothom, un element clau en la línia de treball com a administració comarcal.


Nota publicada, dijous 11 d'octubre de 2018





© 2012-2018 Consell Comarcal del Gironès. Tots els drets reservats | Avís legal | Política de protecció de dades | Política de cookies
C/ Riera de Mus,1A·17003 Girona·Tel 972 213 262