Select Page
L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Gironès posa en marxa el programa Consell Escola a l’Escola Puig d’Arques de Cassà de la Selva per fomentar el comerç local.
El projecte ha comptat amb el suport de l’Ajuntament i de la Unió de Botiguers de Cassà de la Selva.
El projecte pretén impulsar l’emprenedoria dels més menuts i fomentar el comerç de proximitat fent-los coneixedors a través d’una activitat.

El projecte “Consell Escola” de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Gironès ha realitzat la jornada formativa amb una cinquantena d’alumnes de quart de primària de l’Escola Puig d’Arques.
L’objectiu de l’activitat era el foment del comerç local, juntament amb la impulsió l’emprenedoria dels més menuts. El projecte va començar a l’ l’Escola Puig d’Arques com a prova pilot i s’estendrà per totes les escoles de primària del Gironès que vulguin participar-hi.
El projecte s’estructura amb dues jornades. 
La primera, durant el mes de juny, iva consistir en un col•loqui on els nens i nenes van poder fer preguntes sobre el petit comerç i se’ls va explicar la importància que té i en què consisteix.
Aquest mes de desembre ha tingut lloc la segona part del projecte, on els alumnes han participat en una gimcana pel municipi per conèixer de primera mà les botigues que hi ha a Cassà de la Selva, què s’hi ven i com funcionen.
Per cloure la jornada, des del Consell Comarcal del Gironès s’ha entregat a l’Escola diploma de participació i agraïment al projecte, juntament amb recull de llibres. Per altra banda, a la Unió de Botiguers, se’ls ha fet entrega d’un llapis de memòria.
L’acte ha comptat amb la presència del conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Gironès, el regidor de Cultura, Entitats i Festes de Cassà de la Selva, l’alcalde de Cassà i el president de la Unió de Botiguers.

Si la vostra població vol participar al projecte i formar part del Consell Escola, us podeu posar en contacte amb l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Gironès.

Correu electrònic: promocioeconomica@girones.cat
Telèfon: 972 213 262


Nota publicada, dimarts 4 de desembre de 2018