Select Page
 El Consell Comarcal del Gironès ofereix, mitjançant el nou Programa UBICAT, per dur a terme projectes que desenvolupin actuacions d’orientació, acompanyament a la inserció i suport ocupacional.

El nou programa s’adreça a les persones en situació d’atur, majoritàriament de llarga durada, les inactives i les treballadores, preferentment aquelles que es troben en una situació de precarietat laboral de la comarca del Gironès, en excepció de Girona i Salt que ja compten amb un servei propi.

Els municipis d’actuació per poder atendre els interessats de la comarca són Cassà de la Selva, Quart, Sant Julià de Ramis, Bescanó, Sarrià de Ter i Vilablareix.

Les actuacions ocupacionals que es podran desenvolupar a través del Programa UBICAT són les següents :
•Full de ruta individualitzat.
•Suport en la recerca de feina, tant en els canals de recerca com en les eines per la recerca de feina
•Actuacions individuals i en grup
•Actuació d’orientació sociolaboral.
•Actuació de coneixement de l’entorn productiu, d’apropament a les empreses i de prospecció laboral.
•Recursos per a la capacitació del personal tècnic.

Les persones destinatàries han de ser persones en situació d’atur, les persones inactives i les persones treballadores , preferentment aquelles que es troben en situació d’atur de llarga durada.
Per la convocatòria 2018 es donarà preferència als col•lectius d’aturats de llarga durada.
Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i amb el finançament del Ministeri d’Ocupació i Afers Socials mitjançant els fons de la Conferència Sectorial de Relacions Laborals i d’Ocupació, en el marc del Programa “UBICAT”

Per a més informació us podeu adreçar a  l’ Àrea de promoció econòmica del Consell Comarcal del Gironès al 972.213.262 o a maria.figuerola@girones.cat

Nota publicada, divendres 14 de desembre de 2018