Select Page

El dia 28 de novembre es van portar a terme el Consell Assessor i el Grup Impulsor on es van exposar els principals projectes de l’Àrea de Promoció Econòmica del Gironès i es va presentar el primer informe del Pla estratègic de desenvolupament econòmic local i d’ocupació de la comarca del Gironès.

Al Consell Assessor es va fer el seguiment del pla d’accions de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal i es va presentar el primer informe del Pla estratègic. Al Grup Impulsor, experts en planificació estratègica van fer les seves aportacions al mateix informe. Des del Consell Comarcal, s’ha demanat als polítics, tècnics i experts en planificació estratègica, que realitzin les seves aportacions a l’informe per poder elaborar un producte final en el qual tots aportem el nostre granet de sorra.

Nota publicada, dimarts 18 de desembre de 2018