Select Page
El Consell Comarcal del Gironès està treballant en la selecció dels usuaris de les diferents poblacions participants del programa de Treball i Formació.
L’objectiu del programa Treball i Formació és facilitar a les persones participants una activitat laboral remunerada i donar-los una formació professionalitzadora o transversal durant el contracte de treball per tal de millorar la seva qualificació professional i la seva ocupabilitat i ampliar coneixements, competències i aptituds amb una perspectiva personal, cívica i social.

El programa Treball i Formació es realitza amb la col·laboració dels ajuntaments de la comarca i en breu s’iniciaran els tràmits per iniciar-lo.
Per a qualsevol consulta, podeu adreçar-vos personalment a la seu del Consell Comarcal del Gironès (carrer Riera de Mus, 1A, de Girona), per telèfon (972 21 32 62)  o per correu electrònic a: lluis.puig@girones.cat
Nota publicada, dimarts 18 de desembre de 2018