Select Page
El passat 19 de desembre es va portar a terme el primer curs bàsic d’Instamaps organitzat pel departament de promoció econòmica del Consell Comarcal del Gironès.
Instamaps és una plataforma web d l’ICGC que permet als usuaris explotar la geoinformació de Catalunya, i també de la resta del món, crear els seus propis mapes de manera ràpida i fàcil, visualitzar-los en tot tipus de dispositius, incrustar-los en una pàgina web o blog i compartir-los a les xarxes socials. Instamaps ha estat dissenyat per facilitar l’ús i la difusió de geoinformació.

L’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) compta amb el grup @geoStarters, que ha desenvolupat una eina web per fer mapes i visualitzar les pròpies dades, Marc Torres, Membre del grup Geostart de l’ICGC va ser el ponent de la jornada.
Aquest curs va fer un repàs de les diferents funcionalitats i possibilitats de la plataforma, alhora que es va resoldre els dubtes dels assistents sobre l’ús de la mateixa.

Nota publicada, dijous 20 de desembre de 2018