Amb la tecnologia de Blogger.

Ajuts Individuals de Desplaçament (AIDs)Atorgament d’Ajuts Individuals de Desplaçament (AIDs) als alumnes escolaritzats en centres escolars de primària, secundaria obligatòria i d’educació especial per al curs 2018-2019.

L’objecte d’aquesta convocatòria és l’atorgament d’Ajuts Individuals de Desplaçament als alumnes escolaritzats en centres escolars de primària, secundaria obligatòria i d’educació especial, d’acord amb el que disposa el Decret 161/1996, de 14 de maig, pel qual es regula el servei escolar de transport per tal de facilitar el desplaçament de l’alumnat en l’educació obligatòria, en especial el seu article 8è. 


Termini de presentació de sol·licituds:  finalitzat

Els centres escolars han de presentar les sol·licituds rebudes al Consell Comarcal com a màxim a data 16 de gener de 2019, per tant les famílies han d'haver presentat les sol·licituds signades abans d'aquesta data o podran quedar denegades per presentació fora de termini.


  • Annex Centres      (a omplir només pels centres escolars) 
© 2012-2018 Consell Comarcal del Gironès. Tots els drets reservats | Avís legal | Política de protecció de dades | Política de cookies
C/ Riera de Mus,1A·17003 Girona·Tel 972 213 262