Select Page
El Consell Comarcal del Gironès ha editat el “Calendari d’Esdeveniments al Gironès 2019”amb un recull les principals fires, festes i esdeveniments d’interès turístic, que tenen lloc als municipis del Gironès durant l’any.

Ha estat el resultat del treball de l’Àrea de Turisme i els Ajuntaments de la comarca, que han unit esforços per editar un any més aquest document unificador de l’oferta d’esdeveniments de referència amb l’objectiu de posicionar la comarca del Gironès com a destinació turística d’activitats familiars.  
La publicació té un format de desplegable i pràctic on s’exposa la data dels principals esdeveniments per ordre cronològic i les agrupa per colors segons les diferents tipologies: natura, familiar, cultura, gastronomia i esport. 
Aquest recurs turístic vol incentivar el creixement del turisme familiar, el nombre d’estades a les cases de turisme rural i als hotels de la comarca; és a dir, promocionar turística i econòmicament el Gironès. 
Es tracta d’un material bàsic a que aporta un valor afegit a les empreses d’allotjament hoteler, rural i/o extrahoteler així com la difusió de la bona imatge de territori comú, amb propostes variades.
A la publicació es poden trobar informació fires consolidades com el Mercat Romà de Llagostera, la Fira Comarcal Primavera de Campllong, la Fira artesania i locomoció de Fornells, la Fira del Conte Medinyà, la Fira del Paper de Sarrià de Ter o la Fira Pa i Xocolata Sant Gregori, entre altres.
Des de l’Àrea de Turisme, mostren la seva satisfacció per la consolidació d’esdeveniments com el Festival Internacional del Circ Elefant d’Or a Girona, així com algunes novetats que es presenten com són les “Vides del Castellum” a Sant Julià de Ramis, el “Festival Místic” a Salt. 
Segons Quim Roca, conseller de Turisme del Consell Comarcal del Gironès, “aquesta publicació és un reflex que el Gironès és una comarca viva i dinàmica plena d’activitats per tots els gustos i edats”.

Nota de premsa, dimecres 13 de febrer de 2019