Select Page
El passat divendres 15 de febrer es va portar a terme la 9a Jornada de Delegats i Delegades de 2n d’ESO del Gironès de la mà de l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Gironès i la participació de nombrosos Ajuntaments de la comarca.
A l’acte hi han assistit 14 centres de la comarca amb una participació de 110 representants (96 delegats/des i 14 professors/res). La jornada s’ha enfocat amb exercicis merament pràctics per tal que  representats d’estudiants es puguin desenvolupar millor les diferents funcionals que el càrrec implica.

La jornada anomenada “El Camí del Delegat” ha consistit en un circuit on es va treballar aspectes tant importants com: posar pau, gestió d’una assemblea, parlar amb tothom, gestió d’emocions, avaluar com tenir informació i com explicar-la.
A banda de la formació tècnica i personal, les jornades volen ser un reconeixement a la tasca desinteressada que realitzen aquests estudiants de Secundària. 
Jaume Busquets, President del Consell Comarcal del Gironès, ha valorat molt positivament la jornada. “És important refermar el destacat component educatiu que tenen moltes de les accions liderades i coordinades des del Consell Comarcal”. Busquets ha afegit que cal realitzar accions d’aquestes característiques per tal de poder  encoratjar als joves a ser agosarats en les seves propostes i ferms amb el compromís de fer créixer i millorar plegats la comarca i el país”.

Nota publicada, dimarts 26 de febrer de 2019