Amb la tecnologia de Blogger.

Al Gironès ens agrada llegir, i a tu?

Des del mes de febrer fins l'abril, diverses activitats fomentaran la lectura a la comarca del Gironès: presentacions del llibres, contes pels menuts, recitals de poesia, exposicions, clubs de lectura i un llarg etcètera faran que durant 3 mesos la lectura sigui la protagonista a  la comarca del Gironès.

El Gironès, llegim! presenta la quarta edició amb la participació de 15 municipis de la comarca del Gironès

La programació d'activitats es pot consultar a www.algironesllegim.com

El Consell Comarcal del Gironès i 15 ajuntaments del Gironès van presentar ahir dijous al matí la quartae dició de "Al Gironès, llegim! Al Museu de la Terrissa de Quart.

La presentació ha anat a càrrec de Joan Vicens, director del Museu de la Terrissa de Quart, Maria Mercè Roca, Consellera de Cultura del Consell Comarcal del Gironès i els representants municipals dels municipis participants.

Vicens ha donat la benvinguda a tots els representants municipals dels diferents ajuntaments participants en el programa i ha agraït a tots els voluntaris del municipi la seva col•laboració per poder posar en marxa aquest projecte en el municipi.

"Al Gironès, llegim! s'ha iniciat avui i clou a finals d'abril. Segons Maria Mercè Roca, Consellera de Cultura del Consell Comarcal del Gironès, seran tres mesos on al Gironès es llegirà més. Roca ha indicat que "aquest programa vol fomentar la lectura arreu de la comarca en diferents activitats i a diversos emplaçaments, però sempre amb un denominador comú, el llibre i la lectura".

Segons Roca "es tracta d'un projecte engrescador adreçat a tots els públics que va molt més enllà de la lectura, ja que permetrà a tots els lectors conèixer els diferents municipis a partir d'activitats relacionades amb la lectura. Un vermut amb un llibre o una passejada literària, són moltes de les activitats que proposa el programa "Al Gironès, llegim!.

Nota publicada, divendres 1 de febrer de 2019

© 2012-2018 Consell Comarcal del Gironès. Tots els drets reservats | Avís legal | Política de protecció de dades | Política de cookies
C/ Riera de Mus,1A·17003 Girona·Tel 972 213 262