Select Page
L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Gironès està portant a terme el projecte del Cens Empresarial, que consisteix en la recopilació i ubicació de les empreses situades en els diferents municipis de la comarca. Per a l’elaboració del projecte s’ha contractat un geògraf a través del programa Jove en Pràctiques, beneficiari de Garantia Juvenil, que també compta amb el suport d’un segon integrant també en pràctiques.

Gràcies al projecte es pot conèixer millor la realitat econòmica de les poblacions del Gironès, a través d’una radiografia del teixit empresarial dels municipis amb l’elaboració d’una base de dades actualitzada que conté informació de les empreses, una cartografia municipal de l’activitat econòmica mitjançant la plataforma Instamaps i la redacció d’un informe final on s’exposa la realitat local.
Fins al moment s’ha treballat en les dades dels següents municipis: Aiguaviva, Bescanó, Bordils, Canet d’Adri, Cassà de la Selva, Fornells de la Selva, Quart, Sant Gregori, Sant Joan de Mollet, Sant Julià de Ramis, Sant Martí Vell, Sant Martí de Llémena, Sarrià de Ter i Vilablareix. En aquests moments s’està treballant als municipis de Llambilles i Celrà.

Nota publicada, divendres 1 de març de 2019