Select Page
A partir d’aquest mes de gener s’ha incorporat un nou servei a l’Àrea de Promoció Econòmica i Joventut del Consell Comarcal del Gironès, que durà a terme la persona referent d’ocupació juvenil, figura derivada de l’antic programa de Xarxa d’Impulsors de Garantia Juvenil.
El servei va destinat a joves d’entre 16 i 29 anys, que treballin, estudiïn o es trobin en situació d’atur. S’ofereix orientació, informació i acompanyament per entrar al món laboral o formar-se professionalment. Alhora, se seguirà informant de la Garantia Juvenil i donant-hi suport. Es fa atenció individual i personalitzada o bé en grup.
El servei és itinerant i per tant s’atenen els i les joves d’arreu de la comarca del Gironès. Els municipis on es fan i on es faran atencions de manera regular són els següents: Bescanó, Cassà de la Selva, Celrà, Llagostera, Quart, Sant Gregori, Sarrià de Ter i Vilablareix. Tant Girona com Salt ja disposen d’una persona referent d’ocupació juvenil pròpia.
Més informació i contacte:
ocupaciojuvenil@girones.cat  /  972 21 32 62