Select Page
Avui divendres 8 de març al matí s’ha portat a terme el Consell d’alcaldes del Gironès, en una sessió que ha comptat amb el President del Consell Assessor per a l’Impuls d’un Fòrum Cívic i Social pel Debat constituent, Lluís Llach. 
La trobada, presidida per Jaume Busquets, president del Consell Comarcal del Gironès, ha servit per explicar el funcionament del Consell Assessor.

Segons Lluís Llach, des del Consell Comarcal “cal propiciar que el Parlament i les institucions catalanes tinguin una idea clara de quin país vol la gent”. Llach ha afegit que “aquestes trobades són un element clau perquè els alcaldes i alcaldesses pugin potenciar la veu dels seus ciutadans”.
L’objectiu d’aquest consell, és impulsar la creació del Fòrum, que vol aplegar administracions, entitats i organitzacions arrelades al país per donar lloc a un debat que reflexioni qui volem ser, com volem ser i què volem ser.

Nota publicada, divendres 8 de maç de 2019