Select Page
Aquest dimarts 26 de març s’ha portat a terme la  primera jornada del programa del Consell Escola a l’Escola Doctor Sobrequés de Bescanó amb la participació d’una seixantena d’alumnes de tercer de primària.
El projecte realitzat gràcies a l’ l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Gironès,  ha comptat amb el suport de l’Ajuntament i de l’Associació de Comerços i Serveis de Bescanó.
El projecte pretén impulsar l’emprenedoria dels més menuts i fomentar el comerç de proximitat fent-los coneixedors a través d’una activitat.

En aquests primera part del Consell Escola de Bescanó s’ha realitzat un col•loqui a l’aula de l’escola on els nens i nenes han fet  preguntes sobre el petit comerç. Durant el taller se’ls ha explicat la importància i els valors del petit comerç i en què consisteix ser botiguer. 
Per aquesta xerrada s’ha comptat amb la presència de l’alcalde de Bescanó Pere Lluís Garcia, el conseller de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Gironès Antoni Vidal, la presidenta de l’Associació de Comerciants i Serveis de Bescanó Maria Àngels Vilaplana, i les botigueres del municipi: Coral (estètica), Cristina (perruqueria) i Julieta (botiga de roba i complements).
El mes de maig tindrà lloc la segona part del projecte i els alumnes podran participar en una gimcana pel municipi per conèixer de primera mà les botigues que hi ha a Bescanó, què s’hi ven i com funcionen.
Després de l’èxit en l’aplicació a l’Escola Puig d’Arques de Cassà de la Selva, el taller s’ha traslladat ara a l’escola Doctor Sobrequés de Bescanó. Segons el tècnics del Consell Comarcal, hi ha la possibilitat que, de cares al nou curs, altres escoles de primària del Gironès hi participin. 

Nota publicada, divendres 29 de març de 2019