Amb la tecnologia de Blogger.

Transport Escolar - Curs 2019/2020

Transport Escolar Col·lectiu - Curs 2019/2020Reglament
El Decret 161/1996 de 14 de maig, regula el transport escolar per facilitar el desplaçament de l’alumnat en educació secundària obligatòria. El Consell Comarcal del Gironès té assumida la delegació d’aquesta competència a la comarca.
Decret de regulació del transport escolar 
  • L'alumnat actualment inscrit al Transport Escolar Col·lectiu rebrà, a partir del 3 de juny, un SMS (al telèfon que van indicar a la sol·licitud) en el qual s'indicarà el codi per a accedir al formulari per a renovar la seva inscripció.
  • L'alumnat de nova matriculació al centre, l'alumnat actualment no inscrit al servei i aquell que no hagi rebut SMS haurà d’accedir a l’aplicatiu mitjançant l'opció ALTA NOVA.


NOTES INFORMATIVES:

Rutes i Horaris

A títol orientatiu, es poden consultar les rutes i horaris de transport escolar que s’estan prestant en el curs actual, sens perjudici de les modificacions que resultin necessàries.  (Clicar +informació)
 


Els horaris que figuren a cada ruta són els que ha de respectar el conductor per a poder continuar la ruta. L'autobús podrà sortir de la parada a l'hora indicada sense obligació d'esperar alumnat que no estigui a la parada.

Per tant, recordem que heu d'estar a la parada entre 3 i 5 minuts abans de l'horari especificat. Si per l'edat del menor, cal ser recollit a la tarda pels tutors o altres persones autoritzades, caldrà arribar entre 3 i 5 minuts abans a la parada.

Els canvis a una ruta (horaris, parades...) han d'estar autoritzats pel Consell Comarcal.
 
Als usuaris del servei de Transport Escolar se'ls podrà demanar algun document per a la seva identificació i hauran de respectar les indicacions de conductor i acompanyant, al igual que respectar a la resta de companys i mantenint l'equipament del vehicle en bones condicions. La direcció del centre podrà prendre les mesures disciplinàries que tingui aprovades al respecte.
 
Rutes EE Font de l'Abella


Rutes Institut Santiago Sobrequés i Vidal
Rutes Institut Sarrià de Ter   (pendent nova creació per al curs 2019/2020)El servei es pot retardar el servei per motius aliens (ex. accident o tall a la carretera) que poden afectar al servei. Si el retard fos diari i continuat, caldrà informar-ho a la direcció del centre qui ho trametrà al Consell Comarcal i estudiarà la modificació horària corresponent.
 
Amb el suport de


 © 2012-2018 Consell Comarcal del Gironès. Tots els drets reservats | Avís legal | Política de protecció de dades | Política de cookies
C/ Riera de Mus,1A·17003 Girona·Tel 972 213 262