Select Page
L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès ha renovat completament la seva pàgina web www.turismegirones.cat amb la finalitat d’aconseguir una imatge actual, moderna i atractiva per l’usuari i, també, crear un espai amb continguts útils i d’interès capaços d’incidir en la decisió del turista.
La web conté bàsicament informació turística de la comarca amb una fitxa especialitzada per a cadascun dels 27 municipis. En aquesta, es pot consultar els principals monuments i espais naturals de la comarca, activitats, museus, visites guiades, allotjaments, gastronomia, agenda d’activitats i notícies d’actualitat de cada municipi. La gestió i l’actualització de continguts anirà a càrrec de l’Àrea de Turisme.

Actualment la pàgina s’ha publicat en català i castellà tot i que està previst que estigui disponible pròximament en anglès i francès. L’objectiu de la web en quatre idiomes és facilitar l’accés a la informació als visitants estrangers interessats a visitar la comarca. 
Aquesta nova acció s’emmarca dins l’estratègia digital de l’Àrea de Turisme i pretén ser un element clau a l’hora de posicionar la destinació turística de la comarca del Gironès i donar suport a la comercialització dels serveis turístics i les empreses del sector dels municipis.
Actualment a la pàgina es registren més de 10.000 visites d’usuaris cada any i mitjançant el nou portal es vol augmentar tant el nombre d’usuaris com també la durada i la qualitat de les visites de la pàgina.
Nota publicada, divendres 26 d’abril de 2019

.

.