Amb la tecnologia de Blogger.

Turisme Gironès estrena nova pàgina web

L'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès ha renovat completament la seva pàgina web www.turismegirones.cat amb la finalitat d'aconseguir una imatge actual, moderna i atractiva per l'usuari i, també, crear un espai amb continguts útils i d'interès capaços d'incidir en la decisió del turista.

La web conté bàsicament informació turística de la comarca amb una fitxa especialitzada per a cadascun dels 27 municipis. En aquesta, es pot consultar els principals monuments i espais naturals de la comarca, activitats, museus, visites guiades, allotjaments, gastronomia, agenda d'activitats i notícies d'actualitat de cada municipi. La gestió i l'actualització de continguts anirà a càrrec de l'Àrea de Turisme.


Actualment la pàgina s'ha publicat en català i castellà tot i que està previst que estigui disponible pròximament en anglès i francès. L’objectiu de la web en quatre idiomes és facilitar l'accés a la informació als visitants estrangers interessats a visitar la comarca. 

Aquesta nova acció s'emmarca dins l'estratègia digital de l'Àrea de Turisme i pretén ser un element clau a l'hora de posicionar la destinació turística de la comarca del Gironès i donar suport a la comercialització dels serveis turístics i les empreses del sector dels municipis.

Actualment a la pàgina es registren més de 10.000 visites d'usuaris cada any i mitjançant el nou portal es vol augmentar tant el nombre d'usuaris com també la durada i la qualitat de les visites de la pàgina.

Nota publicada, divendres 26 d'abril de 2019


.

.

© 2012-2018 Consell Comarcal del Gironès. Tots els drets reservats | Avís legal | Política de protecció de dades | Política de cookies
C/ Riera de Mus,1A·17003 Girona·Tel 972 213 262