Select Page
Des del Consell Comarcal del Gironès, durant aquest curs 2018/2019, la Zona Jove Gironès ha impulsat el projecte “Em Faig Gran”. Un projecte educatiu destinat a l’alumnat de 6è que finalitza la primària i començarà els estudis de secundària. En molts casos, deixaran el seu poble de referència.  
Amb l’objectiu de fomentar la interacció entre els joves de 6è i facilitar la descoberta del Institut s’organitza una jornada de jocs de coneixença en el nou centre de referència. 

S’han organitzat dues trobades: el divendres 26 d’abril, en el nou emplaçament del Institut de Sarrià, es va fer la trobada amb l’alumnat de les escoles de Sant Jordi Desvalls, Cervià de Ter, Medinyà, Sant Julià de Ramis i Sarrià de Ter. El divendres 10 de maig es va celebrar la trobada de l’alumnat de 6è de primària de les escoles de Flaçà, Bordils i Celrà. 
Nota publicada, dilluns 20 de maig de 2019