Select Page
Un any més, el Consell Comarcal del Gironès ha organitzat la Jornada de Formació en Polítiques i Gestió Cultural, en col·laboració amb la Càtedra UNESCO de Polítiques Culturals i Cooperació de la Universitat de Girona.
Aquesta jornada, celebrada el passat 12 d’abril, està dirigida principalment a tècnics de cultura municipals, gestors culturals, responsables d’entitats, empreses i projectes culturals, càrrecs polítics de l’àmbit cultural i estudiants universitaris. 

En aquesta tercera edició es proposa tractar dos temes que de forma permanent preocupen els responsables de la gestió cultural: la participació de la ciutadania en l’oferta cultural i el finançament de la cultura. A la gestió cultural, se li reclama una alta competència d’adaptació permanent a un entorn que es presenta molt dinàmic i canviant. 
Per aquesta raó en aquesta jornada es plantegen dos temes tradicionals de la gestió cultural amb la participació de dos professionals amb una inqüestionable experiència en aquests camps. La jornada es planteja com una combinació entre la conferència per part dels ponents i l’intercanvi de perspectives i debat entre tots els participants.

Nota publicada, divendres 12 d’abril de 2019