Select Page
El dimarts 2 d’abril es va portar a terme l’edició del Cafè de la Reempresa a Sarrià 221.
Una trentena de persones van poder conèixer les opcions de cessió d’empresa, el procés de transmissió al qual s’enfronten i el conjunt de serveis, sense cap cost, que tenen a la seva disposició.
L’objectiu del Cafè de la Reempresa és permetre, als empresaris que volen o tenen pensat cedir el seu negoci per tal de donar-li continuïtat, conèixer les opcions de cessió que tenen a l’abast gràcies al Centre de Reempresa de Catalunya.

El mecanisme possibilita la venda d’una empresa existent a fi d’evitar que tot l’esforç i recursos invertits s’esvaeixin per falta de relleu empresarial, i facilita, a més, que un emprenedor hi doni continuïtat sense haver de passar per la fase de creació i mantenint els llocs de treball i la posició de mercat existents. El reemprenedor aporta a l’empresa una renovadora línia d’actuació i els mitjans necessaris per a la millora i reorientació del negoci.
Reempresa és el mercat de compravenda de petita i mitjana empresa de Catalunya. És un nou model d’emprenedoria i de creixement empresarial, pel qual un nou emprenedor -reemprenedor – pren el testimoni en la gestió d’una empresa ja existent, comprant-la en la seva totalitat per continuar l’activitat, salvaguardant d’aquesta manera el patrimoni empresarial individual i col•lectiu, per a fer-la créixer, sense haver de passar per la creació des de zero.
Nota publicada, dijous 23 de maig de 2019