Select Page
Del dijous 27 de juny, fins al dissabte 6 de juliol Emergent2019 omplirà la comarca del Gironès d’arts escèniques amb actuacions diàries als diferents municipis: Sarrià de Ter, Fornells de la Selva, Cervià de Ter, Vilablareix Sant Gregori i Madremanya.
Tota la programació es pot consultar a la pàgina oficial del festival www.festivalemergent.cat
Roger Mas, Circ Pistolet, Peyu, PuntMoc, Obeses o Quimi Portet són alguns dels noms que integren el cartell de la quinzena edició d’Emergent, el Festival d’Arts Escèniques del Gironès. La cita se celebrarà del 27 de juny al 8 de juliol i portarà a un gran nombre d’artistes de diferents disciplines a sis pobles de la comarca del Gironès: Sarrià de Ter, Fornells de la Selva, Cervià de Ter, Vilablareix Sant Gregori i Madremanya.

El passat dimarts 7 de maig a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Gironès es va presentar oficialment la programació d’Emergent de la mà de la Consellera de Cultura Maria Mercè Roca i director artístic del festival Pau Marquès.
El festival continua apostant pels artistes emergents i majoritàriament del país, juntament amb altres de més consolidats, en una programació clarament multidisciplinària repartida en el territori del Gironès i incidint especialment en poblacions petites de fins a 5.000 habitants.
Pau Marquès, ha indicat que es tracta d’un festival que combina en una sola nit diverses disciplines. “Teatre, música, màgia, dansa, poesia, humor, clown o el circ són gèneres que es fusionen a la perfecció i es converteixen la programació en un acte creatiu”.
Maria Mercè Roca ha indicat que la voluntat del festival és “propiciar que la cultura arribi a tothom”. La centralitat dels emplaçaments, els preus populars, la proximitat dels espectadors i la varietat de la cartellera són la raó de ser del festival, ha afegit Roca.
Roca ha afeguit el paper mancomunador del Consell Comarcal del Gironès en aquest festival. “Emergent és un festival de referència que vol apostar també pels valors d’artistes sortints”.
Nota publicada, dijous 23 de maig de 2019