Select Page
L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Gironès porta a terme el programa Treball i Formació, amb l’objectiu de fomentar l’ocupabilitat de les persones amb més dificultat per incorporar-se al mercat de treball, especialment les persones més grans de 45 anys que es trobin en situació d’atur de llarga durada i que no cobrin prestació, o bé persones beneficiàries de la Renda Garantida de Ciutadania. 

Enguany, el programa Treball i Formació, al Gironès, dona experiència laboral a 34 persones, que fan tasques a 17 municipis de la comarca: Aiguaviva, Bescanó, Bordils, Campllong, Canet d’Adri, Cassà de la Selva, Celrà, Cervià de Ter, Flaçà, Fornells de la Selva, Llagostera, Quart, Sant Gregori, Sant Julià de Ramis, Sant Martí Vell, Sarrià de Ter, Vilablareix i a les instal•lacions del Consell Comarcal del Gironès. 

El programa també preveu la realització d’una formació transversal de 60 hores, que faciliti la millora de l’ocupabilitat de les persones participants , i que coordina l’Àrea de Promoció Econòmica. En aquest moment s’està portant a terme a Sarrià 221.
Nota publicada, dijous 23 de maig de 2019