Select Page
Des d’inici d’any l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Gironès ofereix el servei Espai Feina als municipis de Bescanó, Quart, Sarrià de Ter, Sant Julià de Ramis i Vilablareix. 
Espai Feina és un servei d’assessorament, orientació i acompanyament a la inserció dirigit a persones que cerquen feina o volen millorar la seva situació laboral. Disposem d’un espai on els ciutadans reben assessorament en itineraris de cerca, orientació en la prospecció d’empreses, activitats formatives professionals i disposen d’una borsa de treball i un espai per consultar les ofertes laborals. Aquest primer trimestre un total de 49 persones dels diversos municipis del Gironès estan realitzant el procés d’orientació laboral en el marc del programa.

Espai Feina també ofereix un espai de suport i atenció a les empreses per difondre les ofertes de treball i cercar els perfils més adequats en els processos de selecció mitjançant una borsa de candidats locals. Aquest primer trimestre s’han visitat diverses empreses per tal de donar a conèixer el nou servei i establir col•laboracions. Des del mes de gener s’han tramitat un total de 39 ofertes laborals de diversos sectors econòmics de la comarca. 
Nota publicada, dimarts 28 de maig de 2019