Select Page

A partir de l’1 de juny ja us podeu matricular a les Escoles de Cultura del Gironès!

L’Escola de Teatre del Gironès (ETG)  i l’Escola d’Art i Creativitat del Gironès (EACG) ofereixen activitats a un total de nou municipis de la comarca.

Les classes de teatre s’ofereixen a nens i nenes de 7 a 12 anys i les d’art a alumnes de 4 a 12 anys. Dins l’ETG, per tercer any consecutiu, s’ofereix una aula per a alumnes amb necessitats educatives especials.

Les matriculacions es poden fer en línia des de les respectives pàgines web: www.etgirones.catwww.eacg.cat

Aquest projecte s’organitza gràcies a la col•laboració entre el Consell Comarcal del Gironès, els ajuntaments de Bescanó, Fornells de la Selva, Quart, Sarrià de Ter, Sant Gregori, Llagostera, Salt, Vilablareix i l’entitat Escenaris Especials.

Nota publicada, dimecres 29 de maig de 2019