Select Page

A l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Gironès, es treballa per millorar l’ocupabilitat i s’ofereix un servei d’assessorament i acompanyament per a usuaris que cerquen una millora laboral o una incorporació al mercat de treball. Una de les iniciatives que s’ha portat a terme és el curs de carretoner – elevador per a persones a l’atur del Gironès. 

La formació d’usuaris és una eina prèvia de prospecció i orientació empresarial per incrementar els serveis a les empreses de la comarca. La primera part teòrica del curs s’ha realitzat el dia 25 de juny a l’Àrea de Promoció Econòmica, a Sarrià 221, i la segona part pràctica es portarà a terme a l’Autoescola Apsa de Sarrià de Ter el 27 de juny.
Hi ha inscrits 13 alumnes del Gironès, que rebran el certificat acreditatiu de carnet de carretoner elevador, si superen la formació.